CURSUL ENGLISH FOR CABIN CREW

 București, 3 zile de curs intensiv
 3 - 5 iulie
Singurul curs de engleză din România pentru viitori însoțitori de bord

Un curs unic în România 

conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză pentru interviurile cu marile companii aeriene.

Te ajutăm să comunici mai ușor în engleză

astfel încât să reușești să treci peste emoțiile de la interviul de angajare ca însoțitor de bord 

Îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking

ca să faci cea mai bună impresie în fața recrutorilor și să oferi cele mai creative răspunsuri

Ce înveți la cursul English for Cabin Crew?

Tehnici de public speaking, depășirea emoțiilor 

vei învăța cum să realizezi cea mai bună prezentare personală, pe care să o spui fără emoții în fața recrutorilor la interviu

Exersezi probe de interviu 

În fiecare zi de curs vei simula probele care se dau de obicei la interviuri, au accent pe limba engleză și exprimare corectă

CV perfect

la finalul cursului vei pleca la interviu cu un CV perfect, realizat de către specialiștii Vreau să fiu stewardesă

Vocabular de aviație

Vei învăța termeni specifici de aviație și îți vei dezvolta vocabularul

Cărți cadou

vei primi un set de cărţi cadou în format .pdf, în limba engleză, care să te ajute la interviu

Manual de curs și teste scrise de engleză

vei primi un manual detaliat, în limba engleză, cu informații care să te ajute la interviu, iar în fiecare zi de curs vei susține teste scrise exact ca cele de la interviu

Condiții de participare

  • Absolvent de liceu (diploma de bac nu este obligatorie)
  • Limba engleza la nivel intermediar sau începător
  • Să ai o stare bună de sănătate
  • Cursul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților
  • Nu este necesară experiența anterioară
  • Nu este necesară licența de însoțitor de bord 

Cât costă cursul?

300 Euro

Îţi poţi rezerva locul dacă plăteşti în avans 100 euro, urmând ca până la momentul începerii cursului să achiţi restul taxei.

Plata se poate face atât online, cu cardul, accesând butonul de mai jos, sau prin virament bancar.

Datele pentru plata prin virament bancar sunt: PAPION MEDIA, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Achită avansul Achită integral


TRAINER

Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, este trainer de aviație certificat la nivel internațional și are o experiență de peste 10 ani în comunicare și training de aviație, timp în care a pregătit peste 2300 de candidați pentru jobul de însoțitor de bord. Anca iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare, iar pasiunea ei pentru predat transformă cursurile noastre de fiecare dată, căci mereu găsește calea cea mai frumoasă să ajungă la inima cursanților și să-i determine să lupte pentru visul lor.

În cele 3 zile de curs, Anca îți va demonstra că engleza poate fi aliatul tău principal la interviurile cu companii aeriene, te va învăța cum să îți îmbunătățești vocabularul, să ai mai multă încredere în tine când vorbești în limba engleză, să îți corectezi greșelile de exprimare și să vorbești în fața unui public fără emoții.

"Cea mai frumoasă meserie din lume este aceea în care poți oferi aripi oamenilor din jur"

"Am avut bucuria ca, prin intermediul acestui curs, să văd transformări semnificative în rândul cursanților mei, în cele 3 zile petrecute împreună. Mulți dintre ei mi-au rămas extrem de apropiați, iar ziua în care i-am văzut pentru prima data în uniformă reprezintă cea mai mare bucurie a mea ca trainer. Știu că, într-o măsură mai mică sau mai mare, am contribuit prin acest curs la reușita lor. În opinia mea, cea mai frumoasă meserie din lume este aceea în care poți oferi aripi oamenilor din jur. Și asta e ceea ce fac eu în fiecare zi la Vreau să fiu Stewardesă. Nu cred că puteam avea un job mai frumos

Ne vedem la curs! Să zburați” - Anca Dumitrescu

De ce să alegi Vreau să fiu stewardesă?

#oferimaripi din 2013, #implinimvisuri pentru fiecare dintre voi

Peste 2300 de cursanți

au ales să urmeze un curs Vreau să fiu Stewardesă.

O echipă complexă de traineri

care cumulează peste 50.000 de ore de zbor în uniforma de însoțitor de bord și peste 5000 de ore de training. 

Recrutăm din cursanții pregătiți

prin parteneriatul exclusiv cu firma internațională de recrutare Meccti LTD. Organizăm sesiuni de angajare la mari companii aeriene pentru cursanții noștri.

Ne vedem la curs pe 30 ianuarie?

Completează formularul de înscriere, achită  taxa de participare și pregătește-ți engleza pentru zbor!


Completează formularul de înscriere la curs

Ai întrebări?
Contactează-ne!

#oferimaripi  #împlinimvisuri

SUNĂ-NE

Dacă ai întrebări ne poți suna în intervalul Luni - Vineri, 10 - 18 și îți răspundem cu mare drag

+40736657766

SCRIE-NE

Ne poți scrie oricând pe adresa noastră de e-mail

eu@vreausafiustewardesa.ro

Ce spun cursanții despre English for Cabin Crew?

Gândurile cursanților noștri la final de curs :)

Trei zile super, super, super! Vreau să-i mulțumesc în mod special Ancăi, care este the queen of patience and information. Pentru mine nu a fost doar un curs de engleză, ci a fost despre oameni, emoții, experiențe, echipă. M-am simțit precum acasă. Oamenii pleacă de aici încrezători. The best team! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și simțit aici!

Marina Oboroaca

fosta cursanta English for Cabin Crew

“Pentru mine acest curs înseamnă dezvoltare, compatibilitatea și oportunitatea de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a-ți face prieteni, de a lega relații. Au fost 3 zile frumoase și cu un program intensiv, care m-au ajutat să îmi îmbunătățesc abilitățile de vorbire în public și munca în echipă, dar totodată care m-au determinat să merg mai departe cu visul meu și să reușesc tot ceea ce îmi propun. Sunt bucuroasă că v-am cunoscut, însă în același timp sunt tristă că a trecut atât de repede și că nu am putut să vă cunosc mai mult. Voi mai veni în vizită cu mult drag, fiindcă m-am simțit în largul meu aici! Vă mulțumesc pentru tot! Vă pup și vă iubesc!

Roxana 

fosta cursanta English for Cabin Crew

Vreau să vă mulțumesc pentru tot.  Mă motivați atât de mult! Vă admir pe toate și de fiecare dată v-am ascultat cu mare drag.
Am văzut o mare diferență la mine după acest curs. Am mai multă încredere în mine, reușesc să vorbesc în public fără să tremur. Asta înseamnă mult pentru mine, acum sunt și mai sigură pe mine, datorită vouă! Aceste 3 zile parcă au trecut zburând, tare mult aș fi vrut să dureze mai mult.
Îmi sunteți tare drage, vă mulțumesc pentru aceste cursuri, chiar oferiți aripi și să nu renunțați niciodată! Sper să reușesc cât mai curând să devin însoțitor de bord și o să vă țin la curent!
Mulțumesc și numai bine!
Cu drag

Alexandra Vladu

fosta cursantă English for Cabin Crew

M-am înscris la acest pentru a-mi împlini un vis. Am venit cu inima strânsă ce-i drept, fiind conștientă că mai am mult de lucrat la nivelul limbii mele engleze.

Aici, am întâlnit oameni calzi, zâmbitori, care mi-au arătat cum să fac lucrurile mai bine prin exemple, nu prin critici, cum suntem de obicei obișnuiți. Atmosfera a fost una destinsă, presărată cu multe chicote și zâmbete. Așa că, dacă în mine a încolțit dorința de a deveni stewardesă, acest curs susținut de echipa Vreau să fiu Stewardesă va fi un prim pas pentru a reuși. Și nu în ultimul rând se vor lega prietenii de care vă va fi dor, sau de ce nu the best friends!

Corina Ene

fosta cursantă English for Cabin Crew

Din punctul meu de vedere, să particip la cursul English for Cabin Crew a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o până la vârstă de 18 ani. Aceste 3 zile mi-au dat oportunitatea să mă conving dacă acest job este exact ceea ce îmi doresc sau nu. Mi-a dat mult mai multă încredere în mine, iar cursurile au avut un vibe foarte bun care mă făceau să aștept cu nerăbdare ziua următoare de curs. Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat și vă felicit pentru ceea ce faceți și pentru atmosfera frumoasă pe care reușiți să o creați la curs. Sunteți minunate, vă pup și vă îmbrățișez călduros.

Karina Barbu

fosta cursanta English for Cabin Crew

Vă mulțumesc frumos pentru faptul că m-ați ajutat să îmi dezvolt cultura generală în aviație și nu numai. O să îmi fie foarte dor de voi, dar promit că o să vă vizitez după ce o companie aeriană mă va acceptă, dar și numai atunci, promit că după ce o să ajung în America sau alte continente o să mă gândesc la voi și la șansa avută și o să vă aduc câte o amintire. Participând la English for Cabin Crew, am acumulat multe cunoștințe și mi-am dezvoltat engleza.     M-ați făcut să îmi doresc foarte tare să fiu însoțitor de bord, m-ați învățat să mă temperez, eu fiind o persoană emotivă și să am mereu zâmbetul pe buze. Mi-aș dori ca fiecare persoană care își dorește acest job să urmeze cursurile, să o cunoască pe Anca și să învețe tot ce ține despre interviu dar și nu numai. Pe Georgiana, o persoană caldă și care mereu îți da un good vibe.  Îți mulțumesc din suflet enorm de mult Anca pentru sfaturi, nu o să te uit niciodată! Vă pup și vă iubesc! Aveți grijă de voi și sper să se facă mereu aceste cursuri!

Catalina Galatanu
fosta cursanta English for Cabin Crew