Curs online de pregătire pentru însoțitori de bord

Primul curs online din România dedicat viitorilor însoțitori de bord
- următoarea sesiune de curs începe pe 21 septembrie -

Centrul de training și recrutare Vreau să fiu Stewardesă implementeaza în România un concept unic în domeniul pregătirii de însoțitori de bord, prin intermediul unor cursuri online de specialitate construite exact pe necesitățile de educație ale unui viitor însoțitor de bord. 

Prin intermediul cursului online Vreau să fiu Stewardesă te pregătești pentru interviurile cu companii aeriene, exersezi toate probele de la interviuri, înveți tehnici de public speaking și depășire a emoțiilor, cât și un vocabular specific de aviație. Afli, pas cu pas, tot ce trebuie să faci ca să fii angajat ca însoțitor de bord de mari companii aeriene! Acasă, din fața propriului calculator, într-o manieră relaxată și în interacțiune directă cu trainerii noștri.

De ce să urmezi cursul online Vreau să fiu Stewardesă?

Înveți totul despre jobul de însoțitor de bord

te introducem în lumea aviației și te învățăm tot ce face un însoțitor de bord, cum gândește, la ce este atent, cum se comportă în relația cu pasagerii. Mai mult, înveți vocabular specific de aviație și modul în care trebui să interacționezi cu pasagerii.

Afli cum aplici pentru un job la o companie aeriană

vei învăța ce pași trebuie să urmezi ca să aplici pentru un job de însoțitor de bord, cum te pregătești înainte și care sunt detaliile care fac diferența

 Teste online de limba engleză

pe parcursul cursului vei susține o serie de teste online exact ca cele de la interviuri, ca sa îți exersezi engleza

Exersezi toate probele de la interviuri

îți explicăm detaliat cum decurge procesul de recrutare și ce caută recrutorii atunci când fac angajări, ai ocazia să exersezi probele de la interviu și să primești constant fedback și sfaturi din partea trainerilor noștri

Tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor

înveți tehnici de public speaking, depășire a empoțiilor și reguli de body language care să te transforme în candidatul ideal la interviuri

Asistență și îndrumare

suntem alături de tine de la înscrierea la curs și până la momentul angajării tale.

Cum funcționează?

O serie de lecții practice

Cursul conține o serie de module/lecții pe care le vei pacurge împreună cu trainerul și ceilalți colegi de curs! Vorbim cât mai mult în engleză și simulăm tot procesul de angajare! NU este un curs teoretic și nici un training în care doar trainerul vorbește și participanții ascultă.

100% interactiv

Pe durata fiecărui modul vei interacționa în mod direct atât cu trainerul, cât și cu ceilalți colegi și vei avea de rezolvat diverse taskuri.  Cursul se bazează pe implicarea directă a fiecărui cursant în procesul de învățare. 

After work 

Cursurile sunt gândite în varianta after work, astfel încât să le poți urma cu ușurință. De la un modul la altul vei avea de rezolvat o serie de teme recomandate de către trainer.


Cerințe și program

Cursul se va desfășura timp de 2 săptămâni, în perioada 21 septembrie  - 2 octombrie. Trainingul va avea loc în fiecare luni, miercuri, vineri în intervalul 17.30 - 20:00.

Cursul este unul interactiv si se va desfășura sub conceptul de "online classroom". Ca să te poți bucura de toate beneficiile acestui masterclass ai nevoie de un calculator/laptop/tabletă cu acces la cameră video și sunet. Poți folosi camera și microfonul încorporat în aceste dispozitive. Cursul poate fi urmărit și de pe telefon, însă există riscul să nu poți rezolva toate taskurile.

Cât costă cursul?

240 Euro


Plata se poate face atât online, cu cardul, accesând butonul de mai jos, sau prin virament bancar.

Datele pentru plata prin virament bancar sunt: PAPION MEDIA, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Completează formularul de participare Achită taxa de curs


TRAINER

Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă și trainer de aviație certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 10 ani în comunicare și training de aviație, timp în care a pregătit peste 2500 de candidați pentru jobul de însoțitor de bord. Anca iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare, iar pasiunea ei pentru predat transformă cursurile noastre de fiecare dată, căci mereu găsește calea cea mai frumoasă să ajungă la inima cursanților și să-i determine să lupte pentru visul lor.

"Cea mai frumoasă meserie din lume este aceea în care poți oferi aripi oamenilor din jur"


"În opinia mea, cea mai frumoasă meserie din lume este aceea în care poți oferi aripi oamenilor din jur. Și asta e ceea ce fac eu în fiecare zi la Vreau să fiu Stewardesă. Nu cred că puteam avea un job mai frumos

Ne vedem la curs! Să zburați!
 Anca 

De ce să alegi Vreau să fiu stewardesă?

#oferimaripi din 2013, #implinimvisuri pentru fiecare dintre voi

Peste 2500 de cursanți

au ales să urmeze un curs Vreau să fiu Stewardesă.

O echipă complexă de traineri

care cumulează peste 50.000 de ore de zbor în uniforma de însoțitor de bord și peste 5000 de ore de training. 

Recrutăm din cursanții pregătiți

prin parteneriatul exclusiv cu firma internațională de recrutare Meccti LTD. Organizăm sesiuni de angajare la mari companii aeriene pentru cursanții noștri.

Ne vedem online?

Completează formularul de înscriere, achită  taxa de participare și pregătește-te pentru zbor alături de noi!


Completează formularul de înscriere la curs

Ai întrebări?
Contactează-ne!

#oferimaripi  #împlinimvisuri

SUNĂ-NE

Dacă ai întrebări ne poți suna în intervalul Luni - Vineri, 10 - 18 și îți răspundem cu mare drag

SCRIE-NE

Ne poți scrie oricând pe adresa noastră de e-mail

eu@vreausafiustewardesa.ro

Ce spun cursanții despre Cursul Vreau să fiu Stewardesă?

Gândurile cursanților noștri la final de curs :)

  Vreau să-i mulțumesc în mod special Ancăi, care este the queen of patience and information. Pentru mine nu a fost doar un curs banal, ci a fost despre oameni, emoții, experiențe, echipă. M-am simțit precum acasă. Oamenii pleacă de aici încrezători. The best team! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și simțit aici!

Marina Oboroaca

fosta cursanta English for Cabin Crew

“Pentru mine acest curs înseamnă dezvoltare, compatibilitatea și oportunitatea de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a-ți face prieteni, de a lega relații. Au fost 3 zile frumoase și cu un program intensiv, care m-au ajutat să îmi îmbunătățesc abilitățile de vorbire în public și munca în echipă, dar totodată care m-au determinat să merg mai departe cu visul meu și să reușesc tot ceea ce îmi propun. Sunt bucuroasă că v-am cunoscut, însă în același timp sunt tristă că a trecut atât de repede și că nu am putut să vă cunosc mai mult. Voi mai veni în vizită cu mult drag, fiindcă m-am simțit în largul meu aici! Vă mulțumesc pentru tot! Vă pup și vă iubesc!

Roxana 

fosta cursanta English for Cabin Crew

Vreau să vă mulțumesc pentru tot.  Mă motivați atât de mult! Vă admir pe toate și de fiecare dată v-am ascultat cu mare drag.
Am văzut o mare diferență la mine după acest curs. Am mai multă încredere în mine, reușesc să vorbesc în public fără să tremur. Asta înseamnă mult pentru mine, acum sunt și mai sigură pe mine, datorită vouă! Aceste 3 zile parcă au trecut zburând, tare mult aș fi vrut să dureze mai mult.
Îmi sunteți tare drage, vă mulțumesc pentru aceste cursuri, chiar oferiți aripi și să nu renunțați niciodată! Sper să reușesc cât mai curând să devin însoțitor de bord și o să vă țin la curent!
Mulțumesc și numai bine!
Cu drag

Alexandra Vladu

fosta cursantă English for Cabin Crew

M-am înscris la acest pentru a-mi împlini un vis. Am venit cu inima strânsă ce-i drept, fiind conștientă că mai am mult de lucrat la nivelul limbii mele engleze.

Aici, am întâlnit oameni calzi, zâmbitori, care mi-au arătat cum să fac lucrurile mai bine prin exemple, nu prin critici, cum suntem de obicei obișnuiți. Atmosfera a fost una destinsă, presărată cu multe chicote și zâmbete. Așa că, dacă în mine a încolțit dorința de a deveni stewardesă, acest curs susținut de echipa Vreau să fiu Stewardesă va fi un prim pas pentru a reuși. Și nu în ultimul rând se vor lega prietenii de care vă va fi dor, sau de ce nu the best friends!

Corina Ene

fosta cursantă English for Cabin Crew

Din punctul meu de vedere, să particip la cursul English for Cabin Crew a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o până la vârstă de 18 ani. Aceste 3 zile mi-au dat oportunitatea să mă conving dacă acest job este exact ceea ce îmi doresc sau nu. Mi-a dat mult mai multă încredere în mine, iar cursurile au avut un vibe foarte bun care mă făceau să aștept cu nerăbdare ziua următoare de curs. Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat și vă felicit pentru ceea ce faceți și pentru atmosfera frumoasă pe care reușiți să o creați la curs. Sunteți minunate, vă pup și vă îmbrățișez călduros.

Karina Barbu

fosta cursanta English for Cabin Crew

Vă mulțumesc frumos pentru faptul că m-ați ajutat să îmi dezvolt cultura generală în aviație și nu numai. O să îmi fie foarte dor de voi, dar promit că o să vă vizitez după ce o companie aeriană mă va acceptă, dar și numai atunci, promit că după ce o să ajung în America sau alte continente o să mă gândesc la voi și la șansa avută și o să vă aduc câte o amintire. Participând la English for Cabin Crew, am acumulat multe cunoștințe și mi-am dezvoltat engleza.     M-ați făcut să îmi doresc foarte tare să fiu însoțitor de bord, m-ați învățat să mă temperez, eu fiind o persoană emotivă și să am mereu zâmbetul pe buze. Mi-aș dori ca fiecare persoană care își dorește acest job să urmeze cursurile, să o cunoască pe Anca și să învețe tot ce ține despre interviu dar și nu numai. Pe Georgiana, o persoană caldă și care mereu îți da un good vibe.  Îți mulțumesc din suflet enorm de mult Anca pentru sfaturi, nu o să te uit niciodată! Vă pup și vă iubesc! Aveți grijă de voi și sper să se facă mereu aceste cursuri!

Catalina Galatanu
fosta cursanta English for Cabin Crew